• Hikina Dredging
  • Hikina Dredging

Kākoʻo ʻo OceanWise, Foreshore Technology i nā hana dredging pono

Ua hui pū ʻo OceanWise a me Foreshore Technology i ka hoʻohui ʻana i ka ʻikepili kiʻekiʻe o ke kai i ka 'Dredge Master System', e ʻae ana i nā mea hana dredging e dredge a hoʻokele e pili ana i nā pae wai o kēia manawa.

dredge-1

"ʻO ka hoʻohui ʻana o ka ʻōnaehana Dredge Master me OceanWise he mea maikaʻi loa i ka wā o ka hana dredging.Hāʻawi ke ana o ke kai i ka ʻikepili o ke kai i ka manawa maoli a me ka pololei, e ʻae iaʻu e huki a hoʻokele e pili ana i nā pae wai o kēia manawa.Mālama kēia i nā hana dredging maikaʻi ma o ka hoʻonui ʻana i ka hohonu dredge, "wahi a Mr. Owczarzak, Master UKD Marlin, UK Dredging.

"Hōʻike ʻia nā ʻike āpau e pono ai ma kahi hoʻokahi a ʻo ka hui pū ʻana o kēia mau ʻenehana e hoʻonui i ka pololei o ka dredging, hōʻemi i ka hopena o ke kaiapuni, a hoʻomaikaʻi i ka hana holoʻokoʻa holoʻokoʻa, ʻoiai, i ka manawa like, he mea hoʻohana maikaʻi loa."

Ua hui pū ʻo OceanWise a me Foreshore Technology i ka hoʻohui ʻana i ka Dredge Master System a me ka platform data environment Port-Log, e hui pū ana i nā ʻikepili āpau e pono ai nā mea hana i kahi hoʻokahi, hilinaʻi a i ka manawa maoli.

ʻO ka hapa nui o nā awa i loko o UK e mālama ʻia e ka trailer, excavator a me ka palau dredgers e hoʻohana ana i ka Dredge Master System mai Foreshore Technology, i hoʻohana ʻia a puni ka honua a ua hoʻopaʻa ʻia ma luna o 1.5 miliona mau hola o ka dredging.

Hāʻawi ka ʻōnaehana i kahi maʻalahi maʻalahi e hoʻohana e hiki ai i nā mea hana ke nānā i kā lākou mau mea hana dredging a me nā wahi a puni i ka manawa maoli, wahi a nā hui.

 


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-31-2023
Nānā: 9 Nānā