• Hikina Dredging
  • Hikina Dredging

Hāʻawi ʻo Keppel O&M i ka lua o ka pahu pahu pahu pahu lua i Van Oord

Ua hāʻawi aku ʻo Keppel Offshore & Marine Ltd (Keppel O&M), ma o kāna ʻoihana nona piha ʻo Keppel FELS Limited (Keppel FELS), i ka lua o ʻekolu mau pahu pahu pahu pahu lua i ka hui moana Dutch, ʻo Van Oord.

Kapa ʻia ʻo Vox Apolonia, ua lako ka TSHD ikaika me nā hiʻohiʻona ʻōmaʻomaʻo a hiki iā ia ke holo ma luna o ke kinoea kūlohelohe wai (LNG).Ua like ia me ka dredger mua, ʻo Vox Ariane, i hāʻawi ʻia e Keppel O&M i ʻApelila o kēia makahiki.ʻO ke kolu o ka dredger no Van Oord, Vox Alexia, aia ma ke ala no ka lawe ʻana i 2023.

Ua ʻōlelo ʻo Mr Tan Leong Peng, Luna Hoʻokele (New Energy / Business), Keppel O&M, "ʻoluʻolu mākou i ka hāʻawi ʻana i kā mākou lua lua-huela dredger iā Van Oord, e hoʻonui ana i kā mākou track record i ka hoʻopuka ʻana i nā moku kiʻekiʻe a me nā moku hoʻomau.He kuleana koʻikoʻi ko LNG i ka hoʻololi ʻana i ka ikehu maʻemaʻe.Ma o kā mākou hui pū ʻana me Van Oord, hauʻoli mākou i ke kākoʻo ʻana i ka neʻe ʻana o ka ʻoihana i ka wā e hiki mai ana ma o ka hāʻawi ʻana i nā moku kūpono me nā hiʻohiʻona ʻoi aku ka maikaʻi.

Kūkulu ʻia e like me nā koi o ka International Maritime Organization's (IMO) Tier III regulations, ʻo Vox Apolonia i hōʻea i ka hae Dutch he 10,500 cubic mika a loaʻa kekahi mau hiʻohiʻona e hōʻemi ana i ka hoʻohana ʻana i ka wahie a me ka hoʻokuʻu kalapona.E like me ka Vox Ariane, ua lako pū me nā ʻōnaehana hou a hoʻomau a loaʻa iā ia ka Green Passport a me Clean Ship Notation e Bureau Veritas.

Vox-Apolonia

Ua ʻōlelo ʻo Mr Maarten Sanders, Luna Hoʻokele Hou o Van Oord: "Ua kūpaʻa ʻo Van Oord i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i kona hopena i ka hoʻololi ʻana i ke aniau ma ka hōʻemi ʻana i kāna mau hoʻokuʻu a lilo i net-zero.Hiki iā mākou ke holomua ma ka hoʻokomo ʻana i ka decarbonization o kā mākou mau moku, no ka mea, ma kahi o 95% o ka wāwae kalapona o Van Oord e pili ana i kāna mau ʻauwaʻa.

Wahi a ia, ʻo ka hāʻawi ʻana i ka Vox Apolonia kekahi mea nui i kēia kaʻina hana.I ka hoʻolālā ʻana i nā hoppers LNG hou, ua kālele ʻo Van Oord i ka hōʻemi ʻana i ka wāwae kalapona a me ka hana ʻoi aku ka maikaʻi ma o ka hoʻohana hou ʻana i ka ikehu a me ka hoʻohana pono ʻana i nā ʻōnaehana automated i hui pū ʻia me nā kaʻa uila.

Hoʻolako ʻia ʻo Vox Apolonia kiʻekiʻe me kahi kiʻekiʻe o ka automation no kāna ʻōnaehana moana a me ka dredging, a me ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili ma luna a me ka ʻōnaehana hoʻohui i hoʻohui ʻia e hoʻomaikaʻi i ka pono a me ka mālama kālā.

Aia ka TSHD i hoʻokahi paipu hoʻoheheʻe ʻia me ka paila e-driven dredge i hoʻoheheʻe ʻia, ʻelua mau pahu dredge hoʻoheheʻe kahakai, ʻelima mau puka lalo, kahi mana i hoʻokomo ʻia he 14,500 kW, a hiki ke hoʻokipa i 22 mau kānaka.


Ka manawa hoʻouna: Dec-14-2022
Nānā: 24 Nānā